Yakakent'te 2025 yılı Ocak ayı Muhtarlar İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Yakakent Belediye Çözüm Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu, belediye birim amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Aydoğdu muhtarların taleplerini dinleyerek bölgeye yönelik yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaştı.
Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu, toplantıda belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verirken muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun, talep ve çözüm önerilerini dinledi. Toplantı sonunda Başkan Aydoğdu; gerçekleştirdiğimiz mahalle muhtarları toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi.
Samsun Haberleri
Yakakent'te Muhtarlar İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
Yakakent'te 2025 yılı Ocak ayı Muhtarlar İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Bu habere tepkin ne?
Kaynak:
Mehmet Karabiber | Yazar: Mehmet Karabiber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.