BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Samsun'daki gazilerle gerçekleştirdiği görüntülü konuşmada, Türkiye’nin teknolojik bağımsızlığı için verdikleri mücadeleyi vurguladı. Bayraktar, "Kızılelma'da, Bayraktar TB3'te ve atmosferin ötesinde uzay çalışmalarımızda ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.
Gazilere Minnet ve Şükran
Görüntülü konuşma sırasında gazilere hitap eden Selçuk Bayraktar, “Sizlerin örnekliği bizlere ilham kaynağı oluyor. Ekibim adına, bu ülkenin mühendis evladı olarak sizlere şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Bizler de teknoloji alanında ülkemizin bağımsızlığı için mücadelemizi sürdürüyoruz. Kızılelma'da, Bayraktar TB3'te ve hatta uzayda çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl TEKNOFEST’i Kıbrıs ve İstanbul’da düzenleyerek Milli Teknoloji Hamlesi’ni taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.
Gazilerden Bayraktar’a Teşekkür
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Selçuk Bayraktar ile gerçekleştirdiği görüşmede duygularını dile getirdi. Diril, “Sizinle gurur duyuyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine kazandırdığınız silahları her yerde anlatıyorum. 1974 yılında, gelişmiş devletlerin hurda silahlarıyla savaştık. Ama sizler TSK’nın yüzünü ağarttınız” dedi.