İçeriğe atla
06:27
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Recep Karatepe: “Rakibin Bir Kişi Eksik Kalması Gereken Pozisyon Vardı”
Ankara

Recep Karatepe: “Rakibin Bir Kişi Eksik Kalması Gereken Pozisyon Vardı”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, “Rakibin bir kişi eksik kalması gerektiğini düşündüğüm bir pozisyon var. O pozisyon olmuş olsaydı daha iyi yansıtacaktık. İkinci yarıda ritmimizi bulmaya başladık. Coşkumuzu ve enerjimizi yansıtmaya başladık” dedi.
K KizilirmakofsetmatbaasiYayın · 08.12.2024
18:47
2 okundu
KizilirmakofsetmatbaasiYayın: 08.12.2024 · Güncelleme: 16.07.2026

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, Fatih Karagümrük müsabakasının ardından, “Rakibin bir kişi eksik kalması gerektiğini düşündüğüm bir pozisyon var. O pozisyon olmuş olsaydı daha iyi yansıtacaktık. İkinci yarıda ritmimizi bulmaya başladık. Coşkumuzu ve enerjimizi yansıtmaya başladık” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, “Kazanmak istediğimiz ve bizim için önemli olan bir 3 puan vardı. Bunu da sonuca yansıttığımız için çok mutluyum. Ligin başından bu yana olan süreçte de Ankara sporseverlerinin de bildiği ekonomik anlamda da olsun kötü durumlara geldik fakat oyuncularımız çok güçlü olarak saha içinde kaldılar. Bu galibiyeti özellikle yönetimimiz ve Osman başkanımıza, kurum içerisindeki personellere armağan etmek istiyorum. Çünkü bu zorlu süreçte herkes çok güzel bir duruş sergiledi. Bize konfor alanı sağladı ve biz de bu oyunu üç puanla taçlandırdık. Karagümrük üst sıralarda olan bir takım. Oyunu biz ikinci bölgede özellikle ön taraftaki sırtı dönük oynayabilen santrforu kapatmak üzerine kurmuştuk. İstediğiniz gibi de oldu oyunu ikinci bölgede istediğimiz gibi yöneterek ve çıktığımız geçişlerle de oyunu yönettik” diye konuştu.

“İkinci yarıda ritmimizi bulmaya başladık”

Rakibin bir kişi eksik kalması gerektiğini söyleyen Karatepe, “Rakibin bir kişi eksik kalması gerektiğini düşündüğüm bir pozisyon var. O pozisyon olmuş olsaydı daha iyi yansıtacaktık. İkinci yarıda ritmimizi bulmaya başladık. Coşkumuzu ve enerjimizi yansıtmaya başladık. Fikstür açısından dezavantajımız vardı. Bundan sonra daha oturmuş bir kadroyla daha iyi sonuçlar alarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sahada hem kendileri zevk aldılar hem de biz dışarıda zevk aldık hem de 90 dakika bize destek olan taraftarımıza da güzel bir seyir zevki verdiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Kizilirmakofsetmatbaasi
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan