İçeriğe atla
08:46
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Ordu’da AVM Önünde Şüpheli Valiz Alarmı
Asayiş

Ordu’da AVM Önünde Şüpheli Valiz Alarmı

Altınordu ilçesinde bir alışveriş merkezi önünde unutulan valiz, paniğe neden oldu. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak bölgeyi trafiğe kapattı.
G GulayYayın · 13.12.2024
16:52
5 okundu
GulayYayın: 13.12.2024 · Güncelleme: 16.07.2026

Olay, Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezi (AVM) önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AVM girişi kapısının yakınında şüpheli bir valiz olduğunu gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede çalışma başlattı. Bu esnada sokak, bir süreliğine yaya ve araç trafiğine kapatılarak, güvenlik önlemleri alındı. AVM’nin güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından valizi bir kişinin unuttuğu belirlendi. AVM içerisinde anons yapılması üzerine valizin sahibi olay yerine gelerek, polis ekipleriyle görüştükten sonra valizini aldı. Valizin içerisinden ise kişisel eşyaları çıktı.

Olay yerindeki güvenlik şeritlerinin kaldırılmasının ardından yaya ve araç trafiği normalde döndü.

Ordu’da Avm Önünde Şüpheli Valiz Alarmı

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Gulay
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan