İçeriğe atla
06:28
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
İstanbul Emniyet Müdürü Yıldız’dan ‘motosikletli suç çetesi’ açıklaması
Asayiş

İstanbul Emniyet Müdürü Yıldız’dan ‘motosikletli suç çetesi’ açıklaması

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Sancaktepe’de düzenlenen Huzur Uygulaması’na katıldı. Yıldız, motosikletli suç çetelerine karşı operasyonların sürdüğünü belirterek, bu hafta içinde 53 kişinin gözaltına alındığını ve 26'sının tutuklandığını açıkladı.
İ İHAYayın · 12.01.2025
12:00
1 okundu
İHAYayın: 12.01.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Önleyici Hizmetler, Çevik Kuvvet, Özel Harekat, İlgili Şube Müdürlükleri ve Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün katılımı ile suçla mücadele kapsamında, işlenen suçların faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik “Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi. Yapılan uygulamaya İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da katılarak yerinde denetledi. Uygulamalarda şüpheli görülen araçlar durdurulurken, şahısların üstleri aranarak Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Ayrıca durdurulan bazı araçlarda narkotik arama köpeği ile arama yapıldı.

Uygulamanın ardından basına açıklama yapan Yıldız, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak İstanbul’u daha huzurlu ve güvenli bir şehir haline getirmek için arkadaşlarımızla sahadayız. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce organize suç çetelerine yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Özellikle yeni nesil mafya diye tabir ettiğimiz motosikletli suç çetelerine karşı operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta içerisinde bu suç grubuna mensup 53 şahıs gözaltına alındı, bunlardan 26’sı tutuklandı. Birçok ruhsatsız silaha ve motosiklete el konuldu. Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: İHA
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan