# Dededağ Sakinlerinden Yol Tepkisi: "İlla Bir İnsan mı Ölmeli?"

> Bafra Dededağ Cezaevi yolu üzerinde sık sık yaşanan kazalar ve ezilen hayvanlar, bölge halkını isyan ettirdi. Yolun tehlikeli olduğunu belirten Dededağ sakinleri, gerekli önlemlerin alınmamasına tepki göstererek, "Buraya bir kasis yapılması için illa bir insanın mı ölmesi gerekiyor?" dedi.

*Yazar: Mehmetunlu • Yayın: 03.12.2024 10:50 • Kategori: Bafra Haberleri*

---

Bafra Dededağ Cezaevi yolu üzerinde sık sık yaşanan kazalar ve ezilen hayvanlar, bölge halkını isyan ettirdi. Yolun tehlikeli olduğunu belirten Dededağ sakinleri, gerekli önlemlerin alınmamasına tepki göstererek, "Buraya bir kasis yapılması için illa bir insanın mı ölmesi gerekiyor?" dedi.


Özellikle gece saatlerinde hız yapan sürücüler nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını ifade eden bölge halkı, yol üzerinde trafik düzenlemelerinin yapılmasını istiyor. Vatandaşlar, ezilen hayvanların yanı sıra insanların da ciddi tehlike altında olduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.


Bir Dededağ sakini, "Hayvanlar bu yolda sürekli eziliyor. Onların canı kadar burada yaşayan bizlerin de canı tehlikede. Yetkililerin bu durumu görmesini ve bir an önce çözüm bulmasını bekliyoruz" dedi.


Halk, kasis ya da hız kesici levhaların acilen yerleştirilmesi gerektiğini vurgularken, bu sorun çözülene kadar yetkililere seslerini duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.


[Görsel: Dededağ Sakinlerinden Yol Tepkisi İlla Bir İnsan Mı Ölmeli (1)]
[Görsel: Dededağ Sakinlerinden Yol Tepkisi İlla Bir İnsan Mı Ölmeli (4)]
[Görsel: Dededağ Sakinlerinden Yol Tepkisi İlla Bir İnsan Mı Ölmeli (3)]
[Görsel: Dededağ Sakinlerinden Yol Tepkisi İlla Bir İnsan Mı Ölmeli (2)]

---

Kaynak: https://www.dianewhite.net/haber/dededag-sakinlerinden-yol-tepkisi-illa-bir-insan-mi-olmeli
© 2026 Samsun haber
