# Canik Çocuk Kitapları Günleri Ziyaretçilerini Bekliyor

> Samsun’un Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Canik Çocuk Kitapları Günleri, 9-13 Aralık tarihleri arasında kapılarını açıyor. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, etkinliğin çocukların okuma alışkanlığı kazanması ve düşünce dünyasının gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

*Yazar: Mehmetunlu • Yayın: 06.12.2024 16:12 • Kategori: Samsun*

---

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Canik Çocuk Kitapları Günleri, 9-13 Aralık tarihleri arasında kapılarını açıyor. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, etkinliğin çocukların okuma alışkanlığı kazanması ve düşünce dünyasının gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.


Kitaplar ve Yazarlarla Buluşma

Canik Çocuk Kitapları Günleri kapsamında çocuklar, yaş gruplarına uygun seçilmiş kitaplarla buluşacak ve çocuk kitapları yazarlarının imza ve söyleşi programlarına katılabilecek. Yazarlar, söyleşilerde çocukların sorularını yanıtlayarak keyifli anlar yaşatacak.


[Görsel: Canik Çocuk Kitapları Günleri Ziyaretçilerini Bekliyor (1)]
Eğitici ve Eğlenceli Aktiviteler

Etkinlik boyunca çocuklar için çeşitli eğitici ve eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Ayrıca, etkinlik katılımcılarına çok sayıda özel hediye verilecek.


Başkan Sandıkçı: “Tüm Çocuklarımızı Bekliyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bu etkinlikle çocuklarımızın kelime hazinesini geliştirmeyi, düşünce dünyalarını zenginleştirmeyi ve okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Tüm çocuklarımızı ve hemşehrilerimizi bu özel etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.


Canik Çocuk Kitapları Günleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle, bir alışveriş merkezinin etkinlik alanında gerçekleştirilecek.


[Görsel: Canik Çocuk Kitapları Günleri Ziyaretçilerini Bekliyor]



[Görsel: Canik Çocuk Kitapları Günleri Ziyaretçilerini Bekliyor (3)]

---

Kaynak: https://www.dianewhite.net/haber/canik-cocuk-kitaplari-gunleri-ziyaretcilerini-bekliyor
© 2026 Samsun haber
