İçeriğe atla
06:59
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Başkan Sandıkçı: Canik’te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor
Politika

Başkan Sandıkçı: Canik’te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kentsel dönüşüm konusunun siyaset üstü bir konu olduğunu belirterek, çalışmaların devam ettiğini söyledi.
M MehmetunluYayın · 04.02.2025
16:35
4 okundu
MehmetunluYayın: 04.02.2025 · Güncelleme: 16.07.2026

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kentsel dönüşüm konusunun siyaset üstü bir konu olduğunu belirterek, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Canik Belediye Meclisi Şubat Ayı Açılış Toplantısı, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşüldüğü ve ilgili maddelerin komisyonlara sevk edildiği toplantıda, ilçede yapımı devam eden projeler ve kazandırılması hedeflenen yeni yatırımlar hakkında meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizi eser ve hizmetlerle ihya etmeyi sürdürüyoruz" dedi.

"Kentsel dönüşüm siyaset üstü bir konudur"

İlçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Sandıkçı, "Canik’imizi projeler ve yatırımlarla geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projemiz çerçevesinde ilçemiz Soğuksu Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız, yüksek riskli yapıların yıkım işlemlerini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, kentsel dönüşüm siyaset üstü bir konudur. Soğuksu Mahallemizde 17.5 hektar alanda sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmamızla mahallemizdeki, depreme dayanıksız yapı stoklarını ortadan kaldırıyoruz. Kentsel dönüşüm projemizle depreme dayanıklı konutları ve yeni sosyal yaşam alanlarını hemşehrilerimizle buluşturacağız" diye konuştu.

Kentteki engelli vatandaşlara, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere yönelik sosyal destekleri büyük bir hassasiyetle sürdürdüklerini de ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, şunları söyledi:

"Canik’imizde sosyal destek çalışmalarımıza büyük bir hassasiyetle devam ediyoruz. İlçemizdeki engelli vatandaşlarımızı, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Ayni ve nakdi desteklerimiz devam ediyor. Kış ayları başlangıcı öncesinde başlattığımız ısınma desteğimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimize kullanım için hazır hale getirdiğimiz kömür ve odunları ulaştırmaya devam ediyoruz. Kapı kapı, sokak sokak hemşehrilerimize ulaşmaya devam ediyoruz."

Canik’te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor 2Canik’te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor 3

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: Samsun haber  |  Yazar: Mehmetunlu
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan