SAMSUN – Bafra’da düzenlenen görkemli düğün töreni, adeta siyaset ve iş dünyasının buluşma noktası oldu. Zarife-Hikmet Kaya çiftinin kızları Kader Kaya ile Hatun-Şakir Torun çiftinin oğulları Mert Torun, Bafra Davet ve Kır Bahçesi’nde gerçekleşen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Genç çiftin nikâhını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kıydı. Törene, siyasetten iş dünyasına kadar pek çok tanınmış isim katıldı.

Genç çiftlere Evlilik cüzdanını Samsunlu iş insanı ve SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, takdim etti.
Samsunlu iş insanı ve SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, “Yuvayı dişi kuş yapar” sözünü hatırlatarak genç çifte mutluluklar diledi. Kocabaş, evlilik cüzdanını gelin Kader Kaya Torun’a takdim etti.
**Davetliler Kapıda Karşılandı**
Törene katılan misafirleri kapıda karşılayan Kaya ve Torun aileleri, konukları tek tek masalarına kadar refakat ederek ağırladı. Gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenen aileler, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.
**Gece Geç Saatlere Kadar Sürdü**
Dostluk ve samimiyetin ön planda olduğu düğün töreni, coşku içinde gece geç saatlere kadar sürdü. Genç çift, davetlilerin masalarını tek tek gezerek teşekkürlerini iletti. Katılımcılar, unutulmaz bir gece yaşadı.
Zarife-Hikmet Kaya ve Hatun-Şakir Torun çiftleri, düğün sonunda yaptıkları açıklamada, “Çocuklarımızın bu mutlu gününde yanımızda olan tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kızılırmak Medya Grubu olarak olarak, Kader Kaya ve Mert Torun’a bir ömür boyu mutluluklar diler, bu birlikteliğin her iki aileye de hayırlar getirmesini temenni ederiz.









