Bafra TSO ev sahipliğinde düzenlenen seminere, KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu katılarak destek programının kapsamı hakkında detaylı bilgi verdi. Program kapsamında işletmelere çalışan başına 2.500 TL hibe desteği sağlanacağı, başvuru süreçleri ve destek süresi gibi konular ele alındı. Ayrıca, işletmelerin bu destekten en verimli şekilde nasıl faydalanabileceğine dair öneriler paylaşıldı.

Bafra TSO’dan Destek Açıklaması
Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tunç, seminere katılan işletme temsilcilerine ve katkılarından dolayı KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu’na teşekkür ederek, “Bafra TSO olarak üyelerimizin devlet desteklerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için bilgilendirme faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Sorular Yanıtlandı
Seminerin sonunda, katılımcılar KOSGEB İl Müdürü Livaoğlu’na sorular yönelterek program hakkında daha ayrıntılı bilgi aldı. Soru-cevap bölümünde, işletmelerin merak ettiği konular detaylı bir şekilde ele alındı ve verimli bir bilgi paylaşımı sağlandı.
