İçeriğe atla
09:05
Samsun haber
SON DAKİKA
Samsun haber
Anasayfa
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu Namaz Vakitleri Nöbetçi Eczane Puan Durumu Döviz / Borsa Gazeteler Canlı TV
İçerik
Köşe Yazıları Foto Galeri Video
Hesap
Üye Girişi
Atakum Cumhuriyet Kadınları Bandosu, festivale damga vurdu
Samsun

Atakum Cumhuriyet Kadınları Bandosu, festivale damga vurdu

Samsun'un Atakum Belediyesi Cumhuriyet Kadınları Bandosu, Adana Portakal Çiçeği Festivali'ne damga vurdu. Bagetleri ve söyledikleri marşlarla festivalde ritim dolu anlar yaşatan ekip, Atakum'un sesini tüm dünyaya duyurdu.
S SahinolemreYayın · 07.04.2026
15:42
10 okundu
SahinolemreYayın: 07.04.2026 · Güncelleme: 16.07.2026

Samsun'un Atakum Belediyesi Cumhuriyet Kadınları Bandosu, Adana Portakal Çiçeği Festivali'ne damga vurdu. Bagetleri ve söyledikleri marşlarla festivalde ritim dolu anlar yaşatan ekip, Atakum'un sesini tüm dünyaya duyurdu.

Atakum'un gururu Atakum Belediyesi Cumhuriyet Kadınları Bandosu, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kenti başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu yıl 14.'sü düzenlenen Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Festivali'nde sahne alan takım, sergilediği performansla festival ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının katıldığı konserler, sergiler, atölyeler, sokak yürüyüşleri gibi birçok etkinliği halkla buluşturan festivalde bando gösteri dikkat çekti.

Festivale üçüncü kez katılan ekibin Yüreğir Merkez Park'ta başlayan programı, Seyhan Atatürk Parkı'nda devam etti. Kortej yürüyüşünde ritim dolu anlar yaşayan takıma, halk alkışlarla ve danslarla eşlik etti. Her bir farklı meslekte 45 kadından oluşan takım, festival boyunca Adana'da bayram coşkusu yaşatarak unutulmaz anlara imza attı. Takım üyeleri program kapsamında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in güzel temennilerini Başkan Karalar'a ileten ekip, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Serhat Türkel, takımın başarılarıyla Atakum'un sembol ismi haline geldiği belirterek, 'Atakum Belediyesi Cumhuriyet Kadınları Bando Takımı gururumuz olmaya, Atakum'un ve Cumhuriyet kadınlarının sesini tüm dünyaya duyurmaya devam ediyor. Atakum'a ve ülkemize kattıkları değer için her bir üyeye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Kentimizle özdeşleşmiş ve sembol olmuş takımımız, Atakum'u birbirinden özel organizasyonlarda en iyi şekilde temsil etmeye ve Cumhuriyet kadınlarının sesi olmaya devam edecek' dedi.

Bu habere tepkin ne?
Kaynak: İHA  |  Yazar: Sahinolemre
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Samsun haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yazı Boyutu
100%
İlgili Haberler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yap
Sonraki Haber
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Bafra Haberleri
BAFRA KAPIKAYAFEST 2026’NIN ETKİNLİK TAKVİMİ BELLİ OLDU
Okumaya devam et →
Büyütülmüş görsel
Samsun haber
Ana ekrana ekle, uygulama gibi kullan